Zo wordt je bruiloft een knalfeest

28 mrt

Zo wordt je bruiloft een knalfeest

Een dj regelen voor je bruiloft lijkt makkelijker dan dat het is. Want hoe weet je zeker dat wat jij en je toekomstige echtgenoot voor ogen hebben aansluit op de performance die de dj gaat geven. Met je trouwfeest wil je niks liever dan een verpletterende indruk maken. Daarom is het belangrijk dat je precies weet hoe je de juiste bruiloft dj aan de haak slaat.

Bruiloft Dj boeken

Het is voor te stellen dat het best lastig is om een dj te boeken die helemaal bij je past. De kans is namelijk groot dat je hem of haar nog nooit hebt horen draaien, maar je wilt wel dat jullie trouwfeest er eentje wordt waar mensen jaren later nog steeds over praten.

Welke dj past bij je trouwfeest

Niet iedereen met een draaitafel is per definitie ook een goede Dj. Vaak hangt het succes af van de avond en de hoeveelheid ervaring. Boek daarom niet zomaar een dj en kijk zeker niet alleen naar de prijs. Daarnaast is het ook belangrijk om het genre te kiezen dat bij jullie past en bij het trouwfeest. De meeste dj’s zijn allround maar er zijn ook dj’s die een bepaald soort genre draaien. Als je echt over de top wilt gaan kun je er ook voor kiezen om een bekende dj in te huren. Zo weet je in ieder geval zeker wat je kunt verwachten.

Dj met live muzikant

Iets wat steeds populairder wordt is een dj gecombineerd met een live muzikant. Dit zorgt voor meer interactie met het publiek en heeft ook nog eens een hele leuke twist. Bij de ontmoeting met je dj is het belangrijk dat je de juiste vragen stelt. Hieronder vind je eventuele vragen die je zou kunnen stellen.

-Wat is een redelijk budget en wat krijg je ervoor?

-Moet je altijd de spullen van de dj gebruiken?

-Wat gebeurd er als de dj onverwachts verhinderd is?

-Overlegt de dj van tevoren zelf met de locatie?

-Liggen er kabels over de vloer of word dit goed weggewerkt?

-Wat gebeurd er als er schade wordt gemaakt aan de draaitafel?

-Komen jullie overal in Nederland?

Andere tips zijn om af te spreken hoeveel liedjes je zelf mag draaien, of mensen liedjes mogen aanvragen, om goed te zorgen voor een draaiboek en om duidelijke prijsafspraken te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *