Zijn jullie verliefd, en er zeker van dat jullie de rest van jullie leven samen willen doorbrengen? Dan is een logische stap in het huwelijksbootje te stappen, of een geregistreerd partnerschap aan te gaan.

Verliefd zijn is een leuke fase van de relatie. Alles is nog spannend, en je krijgt vlinders in je buik bij de gedachte aan die ene persoon. Na een poosje gaan jullie samenwonen. Het verliefdheidsgevoel verandert langzaamaan in houden van. En op een dag vraagt je partner je ten huwelijk.

 

Zelf bruiloft organiseren of uitbesteden?

Het feit dat je je op mijn site bevindt, betekent dat je het aanzoek hebt geaccepteerd, en dat jullie nu zijn begonnen aan de organisatie van jullie huwelijksdag. En daar komt natuurlijk een hoop bij kijken, zeker wanneer je het wat uitgebreider wilt aanpakken.

Misschien weten jullie niet zo goed wat jullie wensen zijn. Neem dan eens contact met mij op. Ik heb ruime ervaring met een Bruiloft plannen, en help jullie graag om de dag van jullie leven onvergetelijk te maken, terwijl er ook rekening gehouden wordt met jullie budget.

Kennis maken?

Vul het contactformulier in, en dan neem ik contact met jullie op voor een intake gesprek. Bij deze kennismaking gaan we jullie wensen bespreken, het budget, en wat ik voor jullie kan betekenen.