Graag stel ik mijzelf voor. Mijn naam is Jasmine Seegers, en hierbij feliciteer ik jullie met jullie voorgenomen huwelijk.

Jullie hebben besloten er een mooi feest van te maken, anders waren jullie niet op mijn site terecht gekomen. Bij de organisatie van een huwelijk komt ontzettend veel kijken. En daarnaast hebben jullie ook nog je dagelijkse bezigheden.

Zien jullie door de huwelijksbomen het bos niet meer? Zoeken jullie naar iemand om de puntjes op de i te zetten voor jullie speciale dag? Of hebben jullie geen tijd of zin om alles zelf te onderzoeken, en schakelen jullie liever iemand in die ruime ervaring heeft met het organiseren van huwelijksdagen?

Dan bied ik je hierbij mijn diensten als wedding planner aan! Ik ben te bereiken via het contactformulier.

Hoe ben ik als wedding planner begonnen?

Het begon toen een vriendin van mij me vroeg te helpen met het bedenken van leuke trouwbedankjes voor haar huwelijk. Voor ik het wist ging ik mee naar alle afspraken die ze had. Van de bloemist, tot aan de dj, tot aan de maker van haar bruidstaart.

Dit beviel mij zo goed dat ik hiervan mijn beroep heb gemaakt.

Inmiddels heb ik al veel stellen mogen begeleiden op de weg naar hun perfecte dag.

Bruiloften plannen is iets wat mij gelukkig maakt. Om orde te scheppen in de chaos van dingen die geregeld moeten worden. In mijn tijd als wedding planner heb ik een groot netwerk opgebouwd van bedrijven en personen. Ik ben dan ook goed in staat jullie bij te staan op alle gebieden met betrekking tot de organisatie van jullie dag.

Graag help ik jullie om van jullie speciale dag de mooiste dag van jullie leven te maken!

Mijn taken als bruiloftplanner

Om jullie een idee te geven van de taken die ik verricht als bruiloftplanner, heb ik hier een greep voor jullie neergezet:

  • Bespreken van jullie wensen en jullie budget
  • Het bewaken van het budget
  • Bemiddelen bij het vastleggen van de trouwlocatie
  • Afspraken maken met bloemisten, bakkerijen, bruidswinkels, etc.
  • Draaiboek bijhouden en indien nodig aanpassen
  • Contact onderhouden met alle betrokken partijen
  • Het ontzorgen van het bruidspaar
  • Ervoor zorgen dat het een knalfeest wordt!