Trouwdecoratie voor een sfeervol huwelijk

20 sep

De trouwdag staat bol van liefde, symboliek, mooie woorden, feest en sfeer. Voor dat laatste, sfeervolle trouwdecoratie, ben je aan het juiste adres bij VanKaarstotServet. De trouwdag is op te delen in de ceremonie, de kerk-exit, het diner en het huwelijksfeest.  Voor deze vier momenten zijn er verschillende passende sfeerartikelen verkrijgbaar.

De trouwerij in vier delen

  • Sfeer tijdens de trouwceremonie
  • Het uitgaan van de kerk/ gemeentezaal
  • Dinersfeer
  • Sfeer en decoratie voor het huwelijksfeest

Veel huwelijksstellen bestellen een officiële huwelijkskaars voor tijdens de ceremonie. Deze kaars kun je blanco laten met alleen namen en datum. Of je kunt er een trouwkaars bestellen met een reliëf er op dat liefde en trouw symboliseert.

Bij de loop uit de kerk is het gemeengoed om het kersverse stel te verrassen met rijst, bellen, rozenblaadjes en/ of confetti. Ook een mooi idee is het oplaten van helium ballon duiven. Deze duiven fladderen als echte duiven en zeker als je een hele tros los laat geeft dat een bijzonder mooi en sfeervol effect.

Tijdens het huwelijksdiner moet de sfeer natuurlijk ook optimaal geregeld zijn. Als je uiteten gaat in een luxe etablissement zal dat goed geregeld zijn. Ben je het zelf organiserende type dan zijn papieren lampionnen aan het plafond, dinerkaarsen op tafel en waterleliekaarsen in een eventuele vijver een aanrader. Voor de tafelaankleding kun je mooie tafellakens, tafellopers en Gusta servies bestellen. Wit is hierbij vaak de hoofdkleur.

Het feest kan worden gegeven in een feestzaal binnen of op een mooie locatie buiten. Als het binnen wordt gegeven kun je denken aan kaarsen, theelichten, dreamlights, mini-lights, papieren lampionnen en mooie bossen bloemen.

Bij een buitenlocatie waar het maken van vuur is toegestaan heb je natuurlijk prachtige mogelijkheden voor een haardvuur in een vuurschaal, tuinhaard of vuurkorf en kun je fakkels, vlamschalen en leuke candlebags neerzetten. Ook de outdoor dreamlights zijn bijzonder sfeervol en tevens kun je de locatie een ‘plafond’ geven met gekleurde lampionnen, al dan niet met een led lichtje. Ook kun je tijdens het feest een moment organiseren voor het oplaten van een heleboel wensballonnen. Als deze in een grote hoeveelheid sereen de lucht in zweven geeft dat een hele bijzondere sfeer en een mooi moment om het huwelijkspaar geluk te wensen.

Trouwdecoratie artikelen webshop

Enthousiast geraakt? Al de bovengenoemde trouwdecoratie artikelen en sfeeritems voor een spetterend trouwfeest zijn met online voordeel te bestellen in de webshop VanKaarstotServet. In de categorie Trouwdecoratie vindt je het hele overzicht terug. In de catogorie kaarsen kun je naar hartenlust mooie tafelkaarsen en kaarsen voor het feest en ceremonie uitzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *