Mooiste accessoires voor jouw meest belangrijke dag

19 sep

Voor velen mensen is trouwen de meest belangrijke event van het leven. Jarig ben je ieder jaar. Trouwen doe je idealiter maar 1 keer, nou ja misschien kun je hertrouwen. Maar punt is trouwen doe je niet zo vaak toch. De jurk en de ring daar besteden de meeste paren wel meer dan voldoende aandacht aan. Maar er is natuurlijk nog meer. In dit artikel gaan we dit juist behandelen.

Armbandjes. Voor een weddings denken wij dat het type slaven armbandje meest geschikt is. Slavenarmbandjes zijn beschikbaar zowel in het goud als het zilver en sieren elke bruid. Zo een slavenarmbandje hoeft vandaag de dag helemaal niet duur te zijn. Kijk bijvoorbeeld hier, ikbensieraden.nl, slavenarmband. Daar heb je al een prachtige hoogwaardige slavenarmband voor minder dan 20 Euro.

Indien armbanden niet echt je ding zijn, kun je ook kiezen voor een stijlvol horloge. Een horloge wordt vaak bezien vanuit praktische redenen om de tijd uit af te lezen maar ansich kan natuurlijk ook dienen als sieraad. Ook horloges kun je hier vinden: ikbensieraden.nl, goedkope horloges. Onze tip kies voor een mooi verguld horloge voor je grote dag.

Haarsieraden zijn ook vrij belangrijk vooral natuurlijk voor bruiden met lang haar. Om te zorgen dat lang haar de hele dag mooi in model blijft kun je denken aan o.a. haarbanden, haarklemmen of haarpinnen. Maar ze dienen ook om het haar te sieren natuurlijk. Dus zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn de haar sieraden.

Qua kettingen, die kunnen ook niet ontbreken. Ik zou niet te uitbundig doen, misschien kun je hier kiezen voor Sterling 925 zilver. Een minimalistische zilveren ketting is zeker een aanwinst voor iedere bruid.

Enfin, denk dus eens wat verder dan louter de jurk en de ring. Er zijn nog vele andere mogelijkheden voor verfraaiing van de bruid. In dit artikel hebben we in ieder geval een tipje van de sluier gelicht. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *